Oktatóink
Fontos számunkra, hogy olyan oktatók tanítsanak nálunk, akik megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkeznek és aktívan részt vesznek a zeneiparban!

Ruska Péter

gitártanár, zeneelmélet és zenekari gyakorlat tanár

"15 éve gitározom és 10 éve zenélek aktívan a legváltozatosabb produkciókban. Az elmúlt 10 évben sok helyen volt szerencsém koncertezni a legkisebb színpadtól kezdve a 22.000 fős közönségig és jelenleg is országosan ismert zenekarokkal dolgozom.

Gitár oktatással 7 éve foglalkozom aktívan, mely során az egyik legfontosabb feladatomnak a zene megszerettetését tartom a diákokkal.

Azért érdemes a Peron Tehetségközpontban tanulni, mert a lehető leghitelesebb helyekről, aktívan zenélő, nagy tapasztalattal rendelkező oktatóktól vehetjük át a tudást, ami a hobbi zenészektől kezdve a profi szintekig egyaránt az egyik leghasznosabb tudás forrása."

Hermann Tamás
ének és zongora tanár

Zenei pályafutásomat 18 éve kezdtem. Akkor még csak zongorán kezdtem el tanulni, idővel ehhez csatlakozott az ének tanulás. 11 éves korom óta részese lehetek az aktív magyar zenei életnek. Nagyon sok jó zenészt ismerhettem meg és rengeteget tanulhattam tőlük.

Mindig motivált, hogy minél több zenésztől minél többet tanulhassak, hiszen a sok apró a részletből áll össze idővel az egyéni stílus és ezen apró részleteken keresztül lehet a leginkább mindenkire személyre szabni a tananyagot.

Célom, hogy minél több embert megszólítsunk a zene nyelvén és egy nehéz nap után a zenével szakadjunk ki a hétköznapi szürkeségből!

Árvai Krisztián Devon

elektronikus zene tanár

"Zenei Producer, jelenleg a Black Nail Cabaret zenekar állandó zeneszerzője, producere.

12 éves korom óta foglalkozom elektronikus hangszerekkel. Ez az érdeklődés azóta is tart, napi szinten fedezek fel új dolgokat, tesztelek új hangszereket.

Hiszem azt, hogy ezt a 30 évnyi tapasztalatot át lehet adni a következő generációnak egy kurzuson keresztül, a Hogyan helyett a Miért-ekre helyezve a fókuszt. Meg tudom mutatni, hogyan lehet különböző elektronikus zenei műfajokban létrehozni önálló műveket, dalokat vagy dalkezdeményeket.

Ha valaki az elektronikus zenében látja a jövőjét, akkor ez a képzés egy műfajtól független, alapos áttekintést ad az elektronikus hangszerekről, ritmuselméletről, hangkép elméletről, sound designról és a szükséges szoftverismeretről (Ableton, Bitwig, Logic Pro stb), illetve fejleszti a kreativitást.

Ha úgy érzed, hogy sok a megválaszolatlan kérdés az önmegvalósítás folyamatában, akkor itt a helyed."

Várady László

dobtanár

"Gyermekkoromban kezdtem a dobolást. Zeneiskolában, majd az Országos Szórakoztatózenei Központban tanultam, ahol 1990-ben előadóművészi vizsgát tettem.

Hivatásos zenész éveim alatt több jó zenésszel dolgoztam együtt. 1998-ban kezdtem tanítani a környékbeli zeneiskolákban, majd magántanárként segítettem a kezdő dobosok tanulását. Fontosnak tartom, hogy stabil alapokat adjak a növendékeimnek és megszerettessem velük a tanulás folyamatát. Tehetségük kibontakozása, egyéniségük, netán stílusuk kialakulása ezekre az alapokra támaszkodva jöhet létre. Ebben a hatalmas munkában az oktató csupán irányt mutathat, lehetőségeket vázolhat fel, amelyből a tanítvány kitartásához mérten érheti el céljait."

Patyi Sándor

basszusgitár tanár

"1997 óta tanítok, a basszusgitározást, mint minden hangszeres előadást egyfajta kommunikációnak tartom: legyen pontos, érthető és őszinte, az előadó bátran vállalja benne a személyiségét.

Basszusgitarozni jó! A mély szólam minden zene alapja, olyan, mint egy épület alap, ettől függ, mi épül rá. Sok zenei stílusról, műfaji kötöttségek nélkül beszélünk, tanulunk és hallgatjuk, hogy akár a világon máshol, akár itthon a sok-sok kiváló előadó hogyan oldja meg ezt a nehéz, ám de hálás feladatot. Írunk dalokat, megpróbáljuk más-más stílusban is eloadni."

Pozsár Béla

ének, zongora tanár

"16 éves korom óta zenélek, 20 éve foglalkozom tanítással. A zene egész életünket végigkíséri. Célom, hogy tanítványaim alkotó élményként éljék meg ennek a zenei útnak minden pillanatát.."

Varga Richárd

basszusgitár tanár

"A zenét szeretni kell! Zenélni nem kötelező, de érdemes, hiszen egy nagyon jó terápia arra, hogy hogyan is lépjünk ki ebből a zajos világból, úton önmagunk felé.

Magamról pár mondatban. Tizenhárom éves lehettem, amikor szüleim egyik barátja ajándékozott nekem egy gitárt, mondván, hogy Ő már nem használja, s úgy gondolta, jó kezekben lesz nálam. Meg kell mondanom, nagyon hálás vagyok e gesztusért a mai napig.

Azóta a szeretet egyre csak nő, nem apad. Sok zenei stílust kipróbáltam az évek alatt, aztán belevetettem magam a zeneszerzés és a dalszövegírás világába.

Jelenleg a HellóPisti zenekaron dolgozunk Barátaimmal, s hiszem, hogy a jövőben is."