Van kedved találkozni velünk?

Nem áll meg az élet, csak egy kicsit leült

Új helyzetet teremtett a világméretű vírusjárvány, az elrendelt egészségügyi veszélyhelyzet, a kijárási korlátozások.

Magunk is leültünk egy pillanatra, és elgondolkodtunk azon, hogyan tovább.

De rájöttünk, hogy nem áll meg az élet, sőt...most vesz új lendületet.

Ugorjunk hát neki!

Először is, bármennyire fájt is...ideiglenesen bezártuk a Peron Tehetségközpont ajtajait, és megnyitottuk virtuális kapuinkat.

Elmentünk hómoffiszra Judittal, Danival, Tibivel, Pistával. Peti, Tomi, Devon, Sanyi és Laci pedig berendezkedtek az otthoni tanításra.

Mindenki előszedte, és leporolta a régi headset-eket, és kitalálta, hogy melyik szögből mutat legjobban az arca és hangszere az online bejelentkezések során.

Leírtuk a helyzetet, és mindenkit arra kértünk, jelezze vissza, hogy szeretné-e folytatni velünk a megkezdett munkát. Köszönjük mindenkinek, hogy tovább jön velünk, és nem álltunk meg, csak leültünk egy pillanatra :)

Az egyéni hangszeres óráinkat áttettük az online térbe. Minden tanár saját órarendje szerint dolgozik a növendékekkel. Mára már elmondhatjuk, hogy folyamatosan mennek az egyéni órák, gyorsan, és a legkisebb fájdalmak árán sikerült átállnunk.

A csoportos zeneelmélet órák csütörtökön 16 órakor vannak továbbra is.  Peti rengeteg időt és energiát áldozott arra, hogy berendezkedjen otthon, elkészítse a Youtube csatornát, felkészüljön az online tartalom átadásra, és valahogy interaktívvá tegye a zeneelmélet órákat.

Szóval mondhatjuk, hogy minden megy tovább...

De hiányoznak a személyes találkozások, az egymás szemébe nézés, a kézfogás. Ezért azt gondoltuk ki, hogy a helyzethez alkalmazkodva indítunk egy élő beszélgetést, amelyhez tanárok, diákok, szülők, mi....egyszóval a peronosok csatlakozhatnak. Hátha van mit mesélnünk egymásnak, vagy van mit kérdeznünk a másiktól.


Erre a zoom platformját választottuk, mivel a tapasztalatok szerint elég stabil és megbízható, és egyszerre sok emberrel is elbír.

Ehhez annyit kell tenned, hogy a zoom programot telepíted a számítógépedre, telefonodra, tabletre, stb... 

Találkozásunk időpontja: 2020. április 14. 10.00 óra

Helyszín: az otthonod (a zoom linket majd megkapjátok a Peron Tehetségközpont zárt csoportban)