Házirend

A Peron Tehetségközpont házirendje

 1. A Peron Tehetségközpont rendezvényeit mindenki saját felelősségére látogathatja!
 2. Ügyeljünk az épületben a termek és a berendezési tárgyak, eszközök épségégére és tisztaságára. Az okozott károkat a károkozó téríti meg.
 3. Az épületbe bevitt értéktárgyakért mindenki saját maga felel. Az értéktárgyak őrzéséért, az elhagyott értéktárgyakért nem vállalunk felelősséget.
 4. A Peron Tehetségközpont programjain, rendezvényein, oktatásain, bárminemű eseményén való részvétellel a résztvevők elfogadják, hogy kép- és hangfelvétel készülhet róluk, amelyek saját oldalainkon kerülnek megosztásra.
 5. Ételt, italt a termekbe bevinni tilos, csak az arra kijelölt területen engedélyezett.
 6. Tilos a rendezvény területére tűzvédelmi előírásba ütköző, tűzveszélyes anyagot engedély nélkül behozni. Tűzriadó esetén az épületet el kell hagyni.
 7. Tilos veszélyes eszközt (robbanásveszélyes anyagot, fegyvert, vágó-, szúróeszközt, gázsprayt...stb.) vagy jogszabályi tilalomba ütköző szert (tudatmódosító- vagy kábítószert) készíteni, behozni.
 8. A Peron Tehetségközpont kutya- és macskabarát intézmény, Gazdáikat kérjük, hogy figyeljenek a ház rendjére, tisztaságára, és a többi látogatóra.
 9. Tilos bevinni a termekbe olyan méretű tárgyakat, amelyek elzárják a menekülési útvonalat.
 10. Az épületben szigorúan tilos a dohányzás. A résztvevők az épület területén kívül, az erre kijelölt dohányzóhelyen dohányozhatnak.
 11. Tilos a rendezvényeket láthatóan súlyos alkoholos vagy kábítószeres befolyásoltság alatt látogatni.
 12. Az a látogató, aki a jelen Házirendet megsérti kitiltható az épületből.