Kardos-Horváth János

2020. március 21. 19.00 óra

Kardos-Horváth János szerzői estje hangulatos, romantikus, humoros, intellektuális, közéleti, mégis emelkedett. A Hallgatós esteken János a Földlakó 2.0. című saját könyvéből is felolvas a dalok között, bemutatja azt és beszélget a benne szereplő témákról a könyvben saját írásai mellett dalai gitár tabulatúrái is megtalálhatóak.
A Kaukázus és a Hahó Együttes mellett János máig saját "formációja" az, amikor egydül egy szál gitárral lép fel és játssza el saját szerzeményeit. A repertorár közel 100 perces . Dalszerző lévén rendszeresen alkot.
János pontos megfigyelő, képes a folyamatos megújulásra, a dalszövegek nagyon erősek, hangulatukat tekintve különlegesek. Egyszerre lírikus és kritikus. Előadásmódja gyökeret ver a hallgatóságban, különleges hangszíne és sajátos, humoros felkonfjai pedig plusz ízt adnak a koncerteknek.
Önálló estjein rendkívül széles skálájú közönséget képes vonzani és szórakoztatni. Ezeken a koncerteken többek között elhangzanak az országosan ismert és kedvelt szerzeményei is, mint például a Teszkó, a Honvéd , a Tartós béke vagy a Földlakó, amely talán az egyik legéletigenlőbb dal.

Jegyek a helyszínen és a cooltix.hu oldalon kaphatók.

Jegyár: 1000 Ft

A koncertet a Nemzeti Kulturális Alap Hangfoglaló Programja, Tata Város Önkormányzata és a Tatai Rend-ház Kft. támogatja!