Nyílt hét a Tehetségközpontban

Nézd meg a saját szemeddel, hogyan zajlik nálunk a könnyűzene oktatás!

Következő nyílt hét: 2021. március 8-12-ig


Régóta szeretnél hangszeren játszani?

DE eddig
  • nem találtál számodra megfelelő zenetanárt? 
  • nem találtál olyan helyet ahol a könnyűzenét oktatnak? 
  • nem szeretnél Budapesten vagy Győrben tanulni, mert messze vannak tőled? 
  • nem kerültél be valamiért állami zeneiskolába?
  • a magántanár nem vált be?
  • csalódtál a hagyományos zeneoktatási rendszerben?
  • vagy csak többet vártál volna egy egyszerű zeneóránál, esetleg nagyobb támogatást a zenei céljaiddal kapcsolatban?

Gyere el a nyílt hetünkre és less be az órákra, beszélgessünk a zenéről!

Mit nézhetsz meg a nyílt héten?

Hangszeres oktatás

Dobon, gitáron, basszusgitáron és billentyűkön tanulhatsz meg zenélni a Tehetségközpontban. Emelett jelentkezhetsz elektronikus zene és ének képzésre is!

Hangtechnikai alapok

Ismerd meg a hangtechnika alapjait, hiszen egy zenésznek tisztában kell lenni az őt kiszolgáló technika tulajdonságaival.

Marketing, és menedzsment ismeretek

Lehetsz te a világ legjobb gitárosa vagy dobosa, ha az égvilágon senki nem tudja ezt rólad. A Tehetségközpontban megtanulod azt is, hogy kommunikálj és ismertesd meg magad a leendő közönségeddel.

Dalszövegírás

A könnyűzenében a legtöbb gondolatodat és az üzenetedet a dalszövegen keresztül adod át az embereknek. Ezért fontos, hogy megtanulj olyan szövegírási technikákat, amelyekkel megtalálod a saját hangod és elfelejted az unalmas közhelyeket.   

Zeneszerzés

Lehet, hogy már tudsz játszani a hangszereden és írtál már dalokat, de mégsem jönnek a sikerek és nem énekli veled együtt többezer ember a saját dalodat. A dalírás alapjait neked is el kell sajátítanod, ezek után jöhet a stílusod megteremtése. 

Zenekari gyakorlat

Bárki bármit is mond, a zenélés egy alkotó közösségben a legjobb. Mi ebben hiszünk, és megmutatjuk neked, hogy ez így is van. Ennek érdekében különféle zenekari formációkat hozunk létre diákjainkból, ahol zenekari gyakorlat vezető tanáraink segítségével, és egymást figyelve tanulhatjátok meg a zenekarozás csínját-bínját.

Mit mondtak rólunk?

Katona Máté

A JMP zenekar tagja

A Tehetségközpontban rengeteget zenéltünk közösen és ez nekem nagyon sok pozitív élményt adott.

Kisalföld.hu

"A könnyűzenei képzés fellegvára!"

Hajdú Virág

A ZeneMánia tábor résztvevője

A zenét nagyon sok féle térről közelítik meg a Tehetségközpontban, mind marketing, dalszövegírás, zeneoktatás. Minden percért megérte itt lennem!

Bajnai Zsolt

A Nemzeti Kulturális Alap - Könnyűzenei Támogató Programjának szakmai vezetője

"Szeretném a tatai Tehetségközpont példáját magammal elvinni!"

700 m2 színtiszta alkotóhely
Hamarosan hangstúdióval is rendelkezünk, ahol külön feljátszó és lehallgató tér került kialakításra
200 férőhelyes koncertterem, ahol a Tehetségközpont színpadán te is bemutatkozhatsz!
Greenbox video és fotóstúdiót alakítottunk ki, hogy a videoklippek, tartalmak gyártása és a zenekari fotók is profi módon készüljenek  

Meg szeretném nézni a nyílt héten!

A Tehetségközpont oktatóival is találkozthatsz a nyílt héten

Fontos számunkra, hogy olyan oktatók tanítsanak nálunk, akik megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkeznek és aktívan részt vesznek a zeneiparban!

Ruska Péter

gitár, zeneelmélet, és zenekari gyakorlat tanár, a Peron Tehetségközpont szakmai vezetője

15 éve gitározom és 10 éve zenélek aktívan a legváltozatosabb produkciókban. Az elmúlt 10 évben sok helyen volt szerencsém koncertezni a legkisebb színpadtól kezdve a 22.000 fős közönségig és jelenleg is országosan ismert zenekarokkal dolgozom. Gitár oktatással 7 éve foglalkozom aktívan, mely során az egyik legfontosabb feladatomnak a zene megszerettetését tartom a diákokkal. Azért érdemes a Peron Tehetségközpontban tanulni, mert a lehető leghitelesebb helyekről, aktívan zenélő, nagy tapasztalattal rendelkező oktatóktól vehetjük át a tudást, ami a hobbi zenészektől kezdve a profi szintekig egyaránt az egyik leghasznosabb tudás forrása.

Sirkó Martin

dobtanár 

13 éve kezdtem el dobolni, 11 éve zenélek aktívan.

Ez idő alatt számos zenekarral együtt játszva, újabb és újabb stílusokban próbálhattam ki magam, színes közönség előtt, Európa minden táján.

Doboktatással 4 éve foglalkozom, célom, hogy azt az energiát, boldogságot amit a dobolás nyújt nekem, át tudjam adni mindazoknak, akik ezt a hangszert választják.

Árvai Krisztián Devon

elektronikus zene, és zenekari gyakorlat tanár

"Zenei Producer, jelenleg a Black Nail Cabaret zenekar állandó zeneszerzője, producere.

12 éves korom óta foglalkozom elektronikus hangszerekkel. Ez az érdeklődés azóta is tart, napi szinten fedezek fel új dolgokat, tesztelek új hangszereket.

Hiszem azt, hogy ezt a 30 évnyi tapasztalatot át lehet adni a következő generációnak egy kurzuson keresztül, a Hogyan helyett a Miért-ekre helyezve a fókuszt. Meg tudom mutatni, hogyan lehet különböző elektronikus zenei műfajokban létrehozni önálló műveket, dalokat vagy dalkezdeményeket.

Ha valaki az elektronikus zenében látja a jövőjét, akkor ez a képzés egy műfajtól független, alapos áttekintést ad az elektronikus hangszerekről, ritmuselméletről, hangkép elméletről, sound designról és a szükséges szoftverismeretről (Ableton, Bitwig, Logic Pro stb), illetve fejleszti a kreativitást.

Ha úgy érzed, hogy sok a megválaszolatlan kérdés az önmegvalósítás folyamatában, akkor itt a helyed."

Hermann Tamás

zongora, ének, és zenekari gyakorlat

"Zenei pályafutásomat 18 éve kezdtem. Akkor még csak zongorán kezdtem el tanulni, idővel ehhez csatlakozott az ének tanulás.

11 éves korom óta részese lehetek az aktív magyar zenei életnek. Nagyon sok jó zenészt ismerhettem meg és rengeteget tanulhattam tőlük. Mindig motivált, hogy minél több zenésztől minél többet tanulhassak, hiszen a sok apró részletből áll össze idővel az egyéni stílus és ezen apró részleteken keresztül lehet a leginkább mindenkire személyre szabni a tananyagot.

Célom, hogy minél több embert megszólítsunk a zene nyelvén és egy nehéz nap után a zenével szakadjunk ki a hétköznapi szürkeségből!"

Nyúl Balázs

basszusgitár

Közel 30 éve zenélek. 

A zene egészen gyerekkorom óta az életem része. Testvérem révén ismerkedtem meg a basszusgitárral és szinte szerelem volt első találkozásra. Korábban tanítottam zenét Győrben a Hangfestő AMI, valamint Székesfehérváron a Gorsium zeneiskolákban. Utóbbi pár évben csak magánnövendékeim voltak, így örömmel vettem a Peron Tehetségközpontnál adódó lehetőséget.

A cél, hogy ebben az egyre leterheltebb világban visszahozzuk a fiatalok zene iránti szeretetét, érezzék jól magukat, és tudjanak egyre jobban kiteljesedni egy közös nyelv, a zene által.

Vilcsek Dániel

hangtechnika

10 éve foglalkozok aktívan a hangtechnika izgalmas, ám korántsem egyszerű világával. 2012-ben hangtechnikus végzettséget szereztem, majd ezt rengeteg tanulás és gyakorlás követte. A Tehetségközpont műszaki vezetőjeként az én feladatom volt a központ hangstúdiójának a megtervezése és felépítése, ahol neked is megfogom tanítani a hangtechnika alapjait, amit minden zenésznek ismernie kell!

Hudák Tibor

marketing

5 éve szerettem bele a marketingbe. Azóta több különböző vállalkozást is elindítottam, ahol aktívan használom a marketing eszközeit. Folyamatosan követem a legújabb trendeket és a hirtelen változó online vevőszerző megoldásokat. Így naprakész információt tudok neked nyújtani. Megtanítalak a marketing alapjaira és arra, hogyan tudod ezt a gondolkodás módot beépíteni a zenei karrieredbe.

Hogyan zajlik egy nyílt hét nálunk?


A nyílt hetek rólad szólnak! Ezeken a heteken minden kollégánk azon dolgozik, hogy Te minden fontos információt megkapj arról a képzésről, amire később szeretnél beiratkozni.

- benézhetsz az órákra
- beszélgethetsz a tanárokkal, diákokkal
- körbevezetünk a 700 m2-es zenei birodalmunkban
- megnézheted a kész videó stúdiónkat és az épülő hangstúdiónkat
- kipróbálhatsz hangszereket

MIKOR ÉS MILYEN ÓRÁINK VANNAK?

Jelentkezés a nyílt hétre

Gyere el hozzánk 2021. március 8-12 között!